propagace kampaní zaměřených na zdravé stravování;partnerství s obchody, sendvičovými obchody a restauracemi s přírodními předměty a potravinami;poskytování sezónního ovoce;provádění kampaní na zastavení kouření cigaret, závislosti na alkoholu, fyzické nečinnosti a také stresu a úzkosti;
podpora každodenního používání vody, ovoce, zeleniny a také zeleniny
zavedení společnosti kvality života (například pobídka ke změně výtahu po schodech, výměna rekreace ve vašem domě za venkovní aktivity,nahrazení počítačového systému sportovními aktivitami, abychom jmenovali alespoň některé);
.pomocí dietní pomoci;provádět akce, které minimalizují příjem soli. a nezdravé jídlo.10 akcí, které zvyšují výkon zaměstnancůKromě preventivních úloh mohou některé akce také přispět ke zvýšení výkonu zaměstnanců., které přispívají k trvalému rozvoji firmy.
Jakkoli se to může zdát nekonzistentní, nákup životního stylu, inspirativní akce a akce sledování jednotlivců ve skutečnosti zvyšují výdělky.
Níže se dozvíte více o 10 z těchto aktivit:
1. Naléhání na vedení Vedoucí jevětší než vedoucí, je nezbytné mít vedoucí. Blízcí, inspirativní specialisté, kteří jsou otevřeni dialogu a zajímají se o postup ve své skupině.
2. Posílení interakce s interiéremVzdělaní zaměstnanci jsou mimořádně odhodlaní a mají výjimečnou účinnost ve srovnání se zaměstnanci, kteří pracují s „autopilotem“
.3. Investice do budování schopností a do školeníPřipravení zaměstnanci jsou rovněž mnohem angažovanější, aby překonali své osobní cíle a dosáhli výjimečných výsledků.
4. Interakce účelů a cílůKvalita a také otevřenost upřednostňují interakci.
Proto se pracovníci cítí součástí podnikání a také se inspirovali, aby vždy zvyšovali svůj výkon.
5. Aplikace akcí řízení lidíPůsobení v podnikání, které funguje, stejně jako mzdový plán, strategie práce, analýza výkonu, studie organizačního prostředí a také interní nábor naprosto nabízí pomoc zaměstnancům.
Takové úsilí nicméně odhaluje, kde se každý pracovník nachází a také co potřebuje vytvořit, aby se dostal a rozšířil tam, kam chce.
6. Finanční investice do kvality života a dobrých životníchpodmínek Samotná studie životního prostředí může určit přání pracovníků v souvislosti s těmito tématy. Projekty uznání, nabídka pohybových aktivit a dalších nástrojů a také dlouhotrvající akce přispívají ke zlepšení zdraví a wellness i profesionální efektivnosti.
7. Nabídka atraktivních mezd a výhod Mzdamusí pracovat na trhu podle dimenze, funkce a segmentu firmy. Stejně jako plán výhod – například zdravotní pojištění, krytí zubního pojištění, stravenky, stravenky a další, které jsou proveditelné.
8. Využití peněžního i nefinančního uznáníPodobně zkoumejte možnost naplnění specialistů, kteří dosahují a překračují cíle s ekonomickými odměnami (bonusy, sdílení zisku) i nefinančními odměnami (přestávky, příjem talířů atd.) .
9. Prezentace skvělého pracovního prostředíRovněž využijte prostor pro oddechové časy a volný čas. Vynikající skříň na jídlo i občerstvení, s veselým a také uklizeným prostorem a funkčním a pohodlným nábytkem.
10. Oslava úspěchůNakonec vzdejte chválu na veřejnosti a rozdávejte také koláče, obchody, obědy nebo spokojené hodiny na oslavu současného úspěchu pracovníků, jako je dobývání překážek nebo dosahování skvělých výsledků.
ZávěrJak jsme ve skutečnosti viděli, existuje mnoho přístupů k udržení zdraví zaměstnanců a ve výsledku také k posílení výsledků společnosti.
Z tohoto důvodu stojí za to podpořit HR, odborníky a také supervizory, aby spolupracovali při implementaci aktivit, které zvyšují inspiraci.Dále proveďte akce, které se spojí, aby se zvýšila efektivita pracovníků v celém rozsahu, a také měřte efektivitu zaměstnanců prostřednictvím indikací.
Z tohoto důvodu se jedná o soubor činností, které společně pomáhají udržovat zdraví a pohodu a také zvyšují výkon na pracovišti – jak pro zaměstnavatele, tak i pro zaměstnance.
A vaše společnost zdraví
Topa nabízí nejlepší firemní výhodu cvičení na planetě, která zvyšuje wellness zaměstnanců a zvyšuje jejich produktivitu na pracovišti? Využijte tedy den a požádejte o pilotní zkoušku hned na této stránce!
Obezita se stala problémem veřejného zdraví a wellness. To je otázka, do které se většina světa i Brazílie nachází v této pravdě. Být obézní přináší řadu wellness komplikací, z nichž některé jsou spíše závažné. Několik dalších kilogramů může upozornit a vzbudit opatrnost, ale nejen to.
Bez ohledu na věk: nadváhu je třeba dodržovat a také čelit. Některé studie ukazují, že většina populace má nadváhu a že pětina se již skutečně dostala na úroveň obezity.
Světová organizace pro zdraví (WHO) poukazuje na obezitu jako na jeden z největších problémů veřejného zdraví a wellness na planetě.
Předpokládá se, že do roku 2025 bude jistě obézních asi 2,3 miliardy dospělých; stejně jako více než 700 milionů nadváhy. Rozmanitost dětí s nadváhou i nadváhou na celém světě by se mohla dostat na 75 milionů, pokud se nic neděje.Nejnovější formálně získaná data pocházejí od Ministerstva zdravotnictví se studií Bezpečnost rizika a Obranné aspekty pro trvalou nemoc pomocí telefonního průzkumu (Vigitel). Nadváha je identifikována, když BMI (Body Mass Index) v hodnotě překročí nebo dosáhne 25 kg / m2, zatímco problémy s hmotností jsou diagnostikovány s BMI rovným nebo vyšším než 30 kg / m2.
Tyto standardy používá Vigitel k vyhodnocení podrobností o hmotnosti a výšce poskytnutých dotazovanými během telefonních hovorů.
Ve Spojených státech dosahuje různorodost obézních lidí 32% a nepřestává růst. Brazílie jde stejným způsobem. V roce 2006 bylo 11% brazilské dospělé populace s nadváhou. Dnes je tento podíl 20%, což je nárůst o 64%. Informace dále ukazují, že vývoj problémů s hmotností byl lepší u dospělých ve věku 25 až 34 let a 35 až 44 let, konkrétně s 84,2% a 81,1%. Přestože u mužů je obéze častější, v roce 2018 ženy odhalily mírně vyšší problémy s hmotností, 20,7%, zatímco u mužů to bylo 18,7%.
Vigitel také zaznamenal zdraví výrazný nárůst hmotnosti
Více než polovina Brazilců, 55,7%, má nadváhu, uvažovala o počáteční fázi obezity. Na rozdíl od 42,6% v roce 2006, což je nárůst o 30,8%. Nárůst výskytu byl vyšší u osob ve věku 18 až 24 let s 55,7%. Muži vykazují při validaci vývoje 21,7% a také ženy 40%.
Podívejte se také na: Problémy s hmotností mládeže: způsob života rodičů může být řešením změnyV 70. letech minulého století bylo v Brazílii obézních jen 18% mužů a 28% žen. Je zřejmé, že překážka národa se změnila.
Dnes je nadměrná váha, která hodně ohrožuje zdraví Brazilců, pokud před 40 lety byla obavou podvýživa. Mezi popisy, které poskytli vědci, se odkazuje na pravdu o exodu země.
V zemi pracovalo v těchto oblastech podstatně ještě více jednotlivců, kteří spalovali kalorie, než dnes, což má ve městech více jednotlivců s pracovními místy, která vyžadují malou fyzickou námahu.
Kromě toho zde mizí prostor pro hraní dětí na silnici, vzhledem k tomu, že města ve skutečnosti hodně vzrostla, což také umožňuje elektronické aktivity s malou fyzickou potřebou.
Obezita: Pohled na pozadíJe to vůbec poprvé v pozadí lidstva, kdy má člověk možnost pracovat na sedadle.
To nebylo možné dříve. Například v jeskynních dobách, pokud se muž probudil a celý den odpočíval na skále, nekonzumoval, protože k získání potravy bylo nutné fyzické úsilí. Moderní člověk pracuje neustále a také na konci měsíce má plat za nákup jídla. Fyzická námaha je stěží zásadní a také se to děje jen kvůli ochotě a dobré vůli jednotlivce.
Jednoduchost přístupu k ultra zpracovaným potravinám navíc přinesla nebývalé pohodlí.
Používání potravin se sníženou dietní hodnotou a vysokým kalorickým indexem vedlo k výbuchu nadměrného přírůstku hmotnosti, navíc díky pohodlí, které inovace umožňuje současnému životu, což umožňuje variace, požitky, příjem potravy i partnerství bez poptávky po fyzická aktivita.
Každá maličkost je na dosah ruky, na dotek klávesnice – ať už je to počítač, dálkový ovladač nebo mobilní telefon – většinu našich akcí jsme vlastně dokončili.
Obezita: psychologický obrazKromě fyzické nečinnosti přispívají k problémům s váhou i další aspekty: emoční prvky, jako je úzkost; dědičné proměnné, protože děti s nadváhou, maminky a otcové mají tendenci také mít nadváhu; a také kulturní aspekty, jako je nadhodnocený příjem pohodlných jídel, dnes obvyklých, zejména v nástrojových i velkých městech.Analytická psychologka